Barion Pixel

Egyéni konzultáció

Közös meditációinkban elvezetlek határtalan belső természetedhez, valódi önmagadhoz.

Az önmagadba való hazatalálás egy könnyed, szabad és fényes érzet,

amelyben mély békét és ok nélküli boldogságot tapasztalhatsz meg. 

A Ki vagyok én? a legfontosabb kérdés, amire életed során választ kaphatsz.

Akármennyit keresd is a kincset érő választ múltad, szokásaid és énképed alaposabb feltárása útján, nem fogsz rábukkanni.

Mert csak mulandó szerepekben ásol egyre lejjebb.

Az önmagadba érkezés semmihez sem fogható tapasztalata akkor adatik meg számodra, amikor kapcsolódsz azzal,

ami időtlen és határtalan benned.

E kapcsolódásban átéled a középpont stabilitását és az otthon vagyok az életemben érzését.

Vezetett meditációban középpontodhoz, léted forrásához viszlek, ahonnan nem múló szeretet, védelem és támogatás árad feléd.

Meditációs kép egyéni konzultációhoz.

Közös meditációink emelkedett nézőpontjából józan távolságból nézhetsz rá életedre és elakadásaidra. 

A perspektívaváltás kiszabadít gondjaid beszűkítő kereteiből és jövőformáló felismerésekhez, kreatív megoldásokhoz juttat. Visszakapcsolódsz az élet áramló energiájához. 

A korlátok közé zárt ember és a határtalan lélek együtt lélegzik benned. A segítségemmel megérted önmagad e két oldalát. Tapasztalatot szerzel e két oldal tudatos együttműködtetéséről.

Ezzel egy alapvető hiány ér véget. Valami új kezdődik el, ami tele van lehetőséggel és reménnyel. Megnyílsz saját teljességed számára.

Az egyéni konzultáció menete

 

Egy egyéni foglalkozás másfél órát vesz igénybe.

Otthonod kényelmében, az online térben vehetsz részt az üléseken.

Minden alkalom egy szabad folyású beszélgetéssel kezdődik. Ezután a te személyedre és problémádra szabott vezetett meditációra hívlak, amelyben aznapi központi témádra láthatsz rá egy magasabb perspektívából. Elvezetlek egy olyan tudatállapotba, ahol kapcsolatba kerülhetsz valódi, szabad természeteddel.

Rajtad múlik, mennyire engeded, hogy ez megtörténjen.

 

Együttműködésünkhöz nem lényeges, hogy tapasztalt meditáló legyél. Sőt, egyáltalán nem szükséges semmiféle meditációs előélet.

Ami azonban szükséges, az a hajlandóságod a szenvedés és az önismétlés mókuskerekéből való kilépésre.

Indulásképpen egy 5 alkalomból álló találkozás-sorozatot javasolok.

5 alkalom már elégséges ahhoz, hogy megízleld a belső határtalanhoz való kapcsolódás új távlatokat nyitó előnyeit.

 

Amennyiben szívesen kísérletezel művészi eszközökkel, színekkel és formákkal, alkotó feladatokat is javasolok otthonra meditációs élményeid elmélyítése érdekében.

Ezekhez a kreatív gyakorlatokhoz semmiféle művészi tehetség nem szükséges, pusztán kísérletező kedv.

Életed külső történéseinek, belső képeidnek és meditációs tapasztalataidnak az egybefűzése, valamint a közöttük lévő összefüggés meglátása új mélységgel és értelemmel telíti életedet.

Hogy eldönthessük, Neked való-e ez az út, jelentkezz be egy 20 perces ingyenes online konzultációra.

Andrea lényéből finom intelligenciával átszőtt hitelesség árad, ami az első pillanatttól megfogott, amikor tanáromként figyelhettem őt egy felnőttképzés során. Tudása lenyűgözött és azon törtem a fejem, milyen kérdéssel fordulhatnék hozzá óra után. Az utólag már elég egyszerűnek tűnő „alibikérdésemre” komolyan és szeretettel válaszolt. Éreztem, milyen megnyugtató a közelében lenni, de álmomban sem reméltem, hogy később a köreiben mozoghatok.

Andrea akkor érkezett az életembe, amikor a legnagyobb szükség volt rá, mert a kríziseim kezdtek maguk alá temetni. Különleges érzékkel, figyelemmel, szeretettel és bölcsességgel tudott, tud bánni velem, mintha mindig ismert volna. Hálás vagyok a sorsnak, hogy ismerhetem őt.

Buka Enikő

zenetanár, művészetterapeuta

cut smaller lotus 422304529

Főiskolai tanulmányaim során találkoztam Andreával, aki egy merőben új perspektívát nyitott meg számomra. Tanításai alkalmával megjelenített képei élőbbnek hatottak a fizikai valóságnál.

Sokrétű tudása, mély, tapasztalati bölcsessége és finom lénye segítségével biztonságos közegben élhettem meg a nézőpontváltást, mely erőteljesen formálta a szakmai utamat, életemet.

Nyitottan, teljes figyelemmel fordul a hozzá érkezőkhöz, dinamizálja szunnyadó erőforrásaikat. A világ működésének komplex törvényszerűségeit egyszerűen, érthetően fogalmazza meg, majd módszerré alakítva az egyéni fejlődés szolgálatába állítja azokat.

Tanítását gyakran kíséri híres alkotások példáival, így a művészetet közel hozza a hétköznapi emberhez.

Személyes életutamon a női lét kincseinek felismeréséhez és továbbadásához kaptam és kapok tőle kimeríthetetlen inspirációt.

Csabai Dorina Eszter

mese- és művészetterapeuta

Meditációs kép hegyek felett repülő madarakkal.

Legutóbb öt személyes találkozás során élveztem Andrea szakmaiságának és emberségének transzformáló hatását. Legbelsőbb lényéből vezérelt, hiteles, inspiráló lélek. Páratlan kísérő az önazonossá válás útján, legyen szó traumaoldásról, gyógyulásról vagy akár önismeretről. Erőteljes jelenlétével társuló finom vezetésével teret nyitott legjobb önmagam megtapasztalásának, amelynek perspektívájából átértékelődtek és helyükre kerültek problémáim. Miközben egy nehéz élethelyzettel foglalkoztunk, a közös munkát végig örömteli és erőfeszítésmentes folyamatként éltem meg. Valódi csoda volt.

Dr. Martin Hajdu György, PCC

szervezet- és vezetőfejlesztő, coach

Andreát közel négy éve ismertem meg, amikor elkezdtem vele az egyéni munkát, melyért azóta is hálás vagyok a Gondviselésnek.
Az addigi pszichoterápiás tapasztalataim után még mindig elakadásokat érzékeltem az életemben. Magam sem tudtam megfogalmazni, hogy mi, de valami mélyebb, valami valódibb hiányzott.
Andreánál rögtön az első találkozásunk után éreztem, hogy jó helyen vagyok. Gyengéden, ugyanakkor határozottan vezetett el azokhoz az új önismereti módszerekhez, melyek segítségével rövid időn belül rég vágyott változások következtek be az életemben. Azóta is őt tartom lelki mentoromnak, aki mellett megtanultam, hogy mi a Csend, s hogy hogyan használjam azt önmagam és környezetem javára.
Bolberitz Melinda

protokoll szakértő

Csend és tér a tájban, egy ember meditál a végtelenen.

árak

— Fontos! — Egy alkalom nálam 90 perc, szemben a szokásos 45 vagy 60 perces ülésekkel.

Ha eljössz hozzám, teával, üdítővel várlak.

A személyre szabott meditációkat rögzítem. Az ülések után megkapod a hangfelvételeket, hogy otthon is gyakorolhass.