Flow

Áramló energia

Áramlásban lenni olyan tudatállapotot jelent, amelyben erőfeszítésmentes könnyedséggel zajlik az élet, és elképzeléseink megvalósulása vesződség nélkül, természetes módon bontakozik ki.

E kitágult és elengedett tudatállapotban a kreativitás felszárnyal, új meglátások áramlanak hozzánk és rajtunk keresztül. A hétköznapok kijózanítóan kicsinyes dolgait könnyű szívvel intézzük, s bármihez fogjunk is, eredeti megoldásokra jutunk. A flowban állandó növekedésben és tágulásban vagyunk. Nyomában öröm jár, és annak a felemelő tudata, hogy egy önmagunkon túlmutató, intelligens Egész részei vagyunk, ami az életnek mély értelmet ad.

Az Art&Flow módszere ötvözi az érzelemmel teli belső képekkel és a meditációval elérhető előnyöket.

A folyamat belső képáramot indít be pozitív, életigenlő módon. A képáram által energia szabadul fel, amit megkönnyebbülést eredményező felismerésekre, érzelmi-lelki gyógyulásra, kreatív döntések meghozatalára és az életöröm intenzívebb megélésére tudunk szabadon fordítani.

Az Art&Flow útján rátalálunk a belső hangra, amely rendíthetetlenül mutatja az irányt személyiségünk valódi lényege felé.

Art&Flow női tábor csoportos műhelyén készült festményszőnyeg.
Alkotás az Art&Flow női tábor csoportos műhelyén.
Vezetett meditációban látott belső képeinket megfestjük.
Az Art&Flow női táborban szabad áramlásban spontán alkotunk.

Csoportos műhelyeink jelenleg havi rendszerességű találkozók formájában működnek.

Elméleti megközelítés, meditációs gyakorlatok és beszélgetés útján közelítünk határtalan belső természetünkhöz. Csoportjaink a lelki összetartozás szigetei, amelyek szellemi inspirációt és érzelmi védettséget nyújtanak, valamint az önmagunkhoz való megérkezés otthonos élményét.

A köreinkben zajló munka csúcspontját nyári táboraink jelentik. Az áramlás megélésének egyik legfelemelőbb megtapasztalása, amikor szabad festésben fejezzük ki kirobbanó életenergiánkat. A felszabadult alkotómunkában csakis a benne levés, a részvétel, vagyis a megélt pillanat számít. 

A fotók ízelítőt nyújtanak Art&Flow műhelyeink hangulatából.

Art&Flow női táborban alkotásainkból mandalát készítünk.
Art&Flow női táborban esti beszélgetés gyertyafény mellett.