Barion Pixel

Bátorfi Andrea: Csend és tér. Út az áramló élethez

3 900Ft

Az, amit szellemi felébredésnek nevezünk, legbelső természetünknek, a mindig jelenlévő tiszta létezésnek a felismerése. Nem egy meghódíthatatlan csúcs, nem is egy megrendítő istenélmény, hanem a létezés mély csendjének bensőséges tapasztalata. Mi a kulcsa annak, hogy ez a felismerés minden törekvő számára egyszerű és természetes legyen?

Kategória:

Leírás

Sokféleképpen próbáljuk megnevezni az elmével megközelíthetetlen mélyebb valóságot: az univerzummal való egység, a létezés teljessége, a szeretet forrása, valódi Önmagam. Régi hiedelmeink szerint e valóság felismerése egy elérhetetlen cél, amit csak néhány kivételes ember valósít meg. A megvilágosodás közelebb van, mint gondolnánk. Nincs szükség önsanyargatásra és lemondásra, s nem kell elvonulni a Himalájába sem. A nehezen érthető elméletek sem visznek közelebb hozzá, mert a felébredés nem a gondolkodáson múlik.

Csak észre kell vennünk, hogy amit keresünk, már itt van közvetlenül előttünk.

A Csend és tér. Út az áramló élethez közérthető, kortárs nyelven és pragmatikus megközelítéssel szól a felébredés folyamatáról. A légzésre összpontosító gyakorlatai egyszerűek és célravezetőek, s a mindig mindenütt jelenlévőre irányítják a figyelmünket. Segítségükkel az ok nélküli boldogság és a végső szabadság forrását önmagunkban ismerjük fel.

A szerző művészettörténész, meditációoktató, az Art&Flow Lab független művészeti és szellemi iskola alapítója.
A Csend és tér. Út az áramló élethez több mint 25 év szellemi munkájának a gyümölcse, az írónő saját spirituális élményeinek és meditációoktatói munkássága során szerzett tapasztalatainak összegzése; emiatt személyes, mégis általános érvényű. A szerző célja, hogy hidat építsen egy évezredes tudás és a mai korban hitelesen megélhető spiritualitás között annak érdekében, hogy a szellemi ébredés minél több Olvasó számára elérhető közelségbe kerüljön.

Termékadatok:

Kiadó: Art&Flow

Oldalak száma: 200

Megjelenés: 2024. április 26.

Kötés: puhatáblás, füles

ISBN: 978-615-0203-07-2

Méret: 200 mm x 140 mm x 110 mm

Illusztrált: 6 db illusztrációval

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bátorfi Andrea: Csend és tér. Út az áramló élethez” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük